duminică, 11 martie 2012

Victoras





Toate guvernele socialiste din Europa ultimilor 20 ani, au distrus tarile. Exemplele sunt nenumarate...
Micul Titulescu, este unul dintre cei mai mari nenorociti in viata din Romania. S-a lansat in politica dupa ce a fost "procuror" (vezi Doamne) cateva luni, timp in care a favorizat interlopii politici din Bucuresti.
Mai nou, vrea sa infiinteze PSD Transilania, favorizand un inceput de destabilitate politica, sociala si regionala in Romania.
Ma intreb cu ce drept vine acest individ si ne impune, la propriu, dezmembrarea tarii, pe universalul motiv al centralizarii puterii care culmea, tot ei, socialistii, au creat-o si o sustin.
Ponta este pentru politrucii de azi, cum a fost Iliescu pentru Ceausescu si PCR, copil de suflet iar Nastase este unchiul din umbra care, culmea, nu mai face dracului puscarie pentru atac la siguranta nationala, prin favorizarea unor firme gigant, care au preluat efectiv si pe bani de nimic, economia romana.
Pupincurist din cale afara dar mult mai prostanac decat varu-sau Geoana, cel mai mare sponsor al sau ramane un alt mare gunoi international pe nume Soros, plus cateva asociatii evreiesti din Romania care sustin partidul.

Ponta=Pontas=Clacas=1. Taran obligat sa faca claca (1) pe pamântul stapânului de pamânt. ? (Adjectival) ?aran claca?.
                                    2. Persoana care ia parte la o claca (2). – Claca + suf. -a?.

Niciun comentariu: