sâmbătă, 10 martie 2012

Gunoiul uman, Petru Clej







Petru Clej este un personaj ciudat. El nu este nici roman, nici evreu si nici tigan.
Petru Clej scrie la o publicatie tip latrina, numita "Acum.tv", in care le ia apararea la tigani si ii linge in cur pe evrei si militeaza fervent pro-homosexualitate, facandu-ne pe noi, romanii, sa aratam cat mai rau. El este acel tip de om, bolsevico-pseudo-democrat, devenit peste noapte mare aparator al drepturilor minoritatilor din Romania, asa cum este si tradatorul Iliescu. El vrea neaparat sa ajunga celebru.
Acest personaj care se vrea a fi un editorialist cu 17 ani de BBC, este de fapt un gunoi uman in starea sa cea mai naturala. Ori de cate ori are ocazia sa-i scuipe pe romani, o face la modul cel mai serios iar in viziunea acestui dezaxat mental, Romania este buda Europei, buda in care l-a fatat ma-sa si pe el.
In cacaturile sale de articole, terfeleste numele oricarui mare roman si stramos al romanilor, de la Burebista pana la Petre Tutea si nu o face din Romania ci o face hapt de la ma-sa in pizda din Anglia. Daca indrazneste cineva sa il contrazica si ii aduce si argumente, ala-i un om terminat. Injurii si jigniri ca la usa cortului, omul este considerat si las anonim. Din punctul de vedere al acestei scursori umane, romanii sunt prosti pentru ca nu-i iubim pe tigani care vezi doamne sunt inca robi, nu militam pentru homalai, nu cedam Transilvania ungurilor si nu ne aplecam capul cat mai mult in fata evreilor, care in viziunea sa, ei sunt cei mai in masura sa ne conduca.
Draga Clej, sa imi sugi pula cu tot neamul tau de sclavi si sa-i dau la ma-ta numa` muie.O fi frumoasa Londra dar sa nu crezi ca-i asa de mare.S-or gasi vreo 2-3 romani care te-or pizdii de un gard si ti-or da numai spituri in bot. Atunci vei deveni celebru dar nu stiu daca merita pretul, caci romanii aia pe langa spituri in muia ta spurcata, poate ti-or rupe si degetele de la maini.
Mai jos aveti legatura URL cu locul de cacatoare al lui Clej.


Aici puteti voma

Niciun comentariu: