sâmbătă, 10 martie 2012

Evrei or not evrei (ultimul update 20/02/2012)




Motto: "Dacă toţi sunt supravieţuitori ai Holocaustului, se întreabă mama mea, atunci pe cine a omorât Hitler" - Norman Finkelstein


In data de 07.03.2012, pe postul tv B1TV, s-a vorbit despre minciuna pogromului romanesc impotriva evreilor de la Iasi, sub conducerea Maresalului Antonescu, unul dintre cei mai mari eroi ai Romaniei.
Totul a pornit de la fostul purtator de cuvant al PSD, stimabilul tovaras Sova, care cu o zi inainte avea o intrevedere interactiva cu genialul Andrei Gheorghe si a dat un raspuns total nesatisfacator pentru sugatorii de pule ai evreilor.
Culmea este ca Sova avea dreptate. Nimeni nu are curaj sa puna lucrurile in ordine de frica unor indivizi care au si ei interesele lor .
Istoricii au concluzionat clar ca Romania nu are a face cu vreun pogrom.
Atitudinea asta trebuie sustinuta la nivel oficial , pana vor pricepe toti ca nu ne este frica de trecut si nici de interventiile unor organizatii dubioase .
Drept urmare, Ponta (alt sugaci) il trimite pe nea Sova la "reciclare", in USA la muzeul minciunii, numit muzeul holocaustului.
Tot mai multe documente ies la iveala, putem vedea si din filme artistice sau documentare, ca evreii au fost cei care au inventat compromisul crimelor impotriva propriului popor, cu concursul direct al nazistilor din Germania si Ungaria (guvernul lui Salas a omorat peste 450 mii evrei prin participare directa la crematorii).
S-a adus in discutie si scrierile domnului profesor Coja, care a fost calificat ca si nebun de catre toti participantii la emisiune, evrei si romani ( caci fara sugatori de pule, emisiunea nu ar avea reiting )
Apoi a intervenit un pseudo-profesor de la catedra de Stiinte Politice a Universitatii Babes din Cluj-Napoca, pe nume Michael Shafir care s-a dovedit a fi un adevarat imbecil si..."surd" ( se facea ca, ba nu intelege raspunsul lui Prigoana, ba nu il aude )!
Legea negarii holocaustului din Romania este o aberatie totala si aduce ofensa libertaii de exprimare a cetatenilor pe teritoriul Romaniei, drept care ne este asigurat de Constitutia Romaniei prin articolul 30, in incercarea de a ni se impune o sensibilitate pentru un popor pe care il uraste 65% dintre popoarele planetei.
Este impropriu spus, ca noi romanii, uram evreii. Problema-i ca se cred mai destepti decat toti si incearca sa ne subjuge prin orice mijloace.
Comunismul a fost inventat si implementat la scara larga tot de catre evrei si  in timpul lui Stalin au murit peste 5 milioane de cetateni doar in Rusia. Singurele personaje care s-au opus condamnarii crimelor comunismului au fost cetatenii de etnie evreiasca din Consiliul Europei iar comunismul a fost inventat si fondat la Londra în 1836 sub numele de Liga Celor Drepți iar presedinte a fost Karl Marx, evreu si mason notoriu.
Atitudinea tovarasului Sova impotriva evreilor, nu se reflecta sub nicio forma in opinia generala a romanilor impotriva oricarei alte natii de pe planeta. Evreii insa nu vor sa recunoasca acest fapt, in consecinta populatia romana are de suferit prin legi aberante si o dau in continuare cu holohoaxul lor.


Nu este departe ziua când omenirea va recunoaşte că în teritoriile controlate în timpul războiului de guvernul român nu a fost holocaust.Acum aflam adevarul chiar de la evrei supravietuitori autentici ai lagarului de la Auschwitz – care l-au dat in judecata pentru impostura pe Elie Wiesel: “a mintit, a mintit, a mintit”.
Nu numai ca nu a scapat de la nici o moarte in urma deportarii dar nici macar nu ar fi calcat pe la Auschwitz, numarul tatuat pe brat detinutilor de catre autoritatile naziste lipsindu-i cu desavarsire.
Si-atunci, daca Wiesel este un sarlatan international, un mincinos cronic, autorul unei fraude mondiale, nu cumva si concluziile “Raportului” sau “final” sunt pe masura escrocheriei autorului?
Elie Wiesel, a fost dat în judecată de un supravieţuitor al Holocaustului, Grüner Miklos, pe motiv că purtătorul Premiului Nobel din 1986 şi-ar fi însuşit identitatea deţinutului A-1773.
Români contra evreilor, prin aşa-zisul Raport final (Editura Polirom, 2005) al echipei de mafioţi pe care a condus-o: a fost formată din 33 de membri, dintre care unul este ţigan, trei sunt români, patru sunt români iudaizaţi (sau, probabil, mercenari sau evrei cu nume de români), iar restul de 25 de inşi sunt evrei, majoritatea din Israel sau S.U.A.! Aceasta este echipa Wiesel-Iliescu, numită astfel fiindcă se ţin de mână. La aşa echipă, aşa Raport final.
Românii nu cunosc faptul că împotriva escrocheriei cu holocaustul evreilor, pe care un ziar britanic l-a numit holocash, s-a format un tot mai viguros curent de contestare, printre numele în cauză figurând mulţi evrei cinstiţi, precum Norman Finkelstein – cu deja celebra sa carte Industria Holocaustului, tradusă în româneşte şi care nu trebuie să lipsească din casa nici unui român –, Moshe Menuhin, Noam Chomsky, Israel Shahak şi alţii.


În timpul celui de-al doilea război mondial masoneria se afla în ilegalitate, dar masonii, numeroşi în administraţia Serviciului maritim român, au ajutat refugiaţii şi prigoniţii (majoritar evrei) să fugă de la Constanţa la Istanbul între 1940 şi 1944. Au fost salvate mii de persoane şi ar fi putut salvate mai multe dacă nu ar fi fost torpilele sovietice (episodul tragic al navei „Struma“). Alţi „drepţi între popoare“, ca de pildă farmacistul Beceanu din Iaşi şi primarul Cernăuţilor, Traian Popovici, au salvat de asemeni mii de evrei, dar numele lor au fost date uitării, fiindcă deşi Traian Popovici este recunoscut „drept” având o stradă la Bucureşti şi o statuie la Tel Aviv, nici evreii, nici românii nu au cultivat memoria lor  "

Sursa: Pagina Oficiala a Masoneriei din Romania

CONCLUZIE

Norman Finkelstein nu se înşală atunci când vorbeşte depre Holocaust ca despre o industrie. Esenţial pentru o industrie, spre deosebire de manufacturi, este mass production, şi avem toate caracteristicile. În afara muzeelor dedicate Holocaustului, şaptesprezece state impun Holocaustul ca obiect de studii în şcoli, şi multe universităţi au catedre dedicate acestui eveniment. Se estimează la 10.000 numărul studiilor universitare consacrate soluţiei finale nazistă. În New York Times apare un articol despre Holocaust săptămânal. Comparativ, în Europa a apărut o singură carte despre cei zece milioane de africani care au murit între 1891 şi 1911 în Congo din cauza lăcomiei europene pentru cauciuc şi fildeş.
În ce ne priveşte, ca români, suntem îndreptăţiţi să ne întrebăm care au fost costurile ascunse ale aderării României la NATO şi UE. Putem doar presupune că nici ţara noastră nu a scăpat acestui tăvălug al despăgubirilor, nu ştim nimic sigur, sau poate nici măcar n-am achitat întreaga notă de plată. Fireşte, n-are rost să ne întrebăm retoric de ce n-a existat nicio dezbatere publică pe această temă, sau de ce guvernanţii din întreg spectrul politic ne-au ascuns dimensiunea reparaţiilor pe care România le-a plătit Israelului. Aici cunoaştem răspunsul: s-a dorit evitarea unei reacţii iraţionale, viscerale, de antisemitism.



Video Dan Sova !

Niciun comentariu: