sâmbătă, 10 martie 2012

Unguri (1)




Ungurii, acest popor venit tocmai de la mama dracului, s-a format in urma unui cataclism umano-animal: au mancat cacat de porc si s-au impercheat cu ceva jivine asiatice aduse de ei.
Ungurii sunt poporul cel mai unic de pe planeta; oricare planeta. 
Ei sunt cei mai destepti, cei mai curati, cei mai frumosi, cei mai puternici, cei mai cei ...
Ce vor ungurii de la Europa? Simplu, sa conduca continentul, sa fie singurii stapani ( dupa cum afirma in ultimii 22 ani ) si toti sa le fie supusi.
Ungurii din Ungaria, ii considera pe toti ungurii din tarile vecine, nici mai mult nici mai putin decat tigani (magyar cigani) si nici nu vor sa auda de ei.
In Romania, udemeristii (UDMR) si alte organizatii rasiste gen Garda Cacatului Unguresc cunoscuta si sub numele de garda maghiara, chiar si simpatizantii lor, ar vrea sa-i vada pe romani morti. 
Toata natia lor debordeaza de sovinism si rasism (ultimii 22 ani si-au pus amprenta pe viata romanilor).
Ii avem in guvern , ii avem in functii strategice de conducere,ii avem in functii locale, ii avem chiar si in Craiova, unde au revendicat cateva case pe motiv ca, acelea ar fi apartinut familiilor lor (inexistente, clar!).
UDMR nu sunt inscrisi la nici un tribunal ca si partid ci doar ca si uniune, insa sunt la guvernare in timp ce nu recunoaste statul roman ca stat unitar; asta este singurul motiv pentru care nu vor sa se inscrie la tribunal.
Constitutia Romaniei prin Articolul 8, alineatul 2, ne indica negru pe alb ca in Parlamentul Romaniei pot face parte doar partidele politice.
Din nou Constitutia Romaniei ne indica cu aceeasi culoare, negru, prin articolul 40 alineatul 2, ca UDMR activeaza ilegal in Guvernul Romaniei.
Ce este dureros si grav in acelasi timp, este faptul ca niciun partid politic sau organizatie civica nu ridica acest aspect, la nivel de problema nationala.

Constitutia Romaniei

Articolul 8, alineatul 2  : Partidele politice se constituie si isi desfăsoară activitatea in conditiile legii. Ele 
contribuie la definirea si la exprimarea vointei politice a cetătenilor, respectand suveranitatea natională, integritatea teritorială, ordinea de drept si principiile democratiei

Articolul 40, alineatul 2 : Partidele sau organizatiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează impotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranitătii, a integritătii sau a independentei Romaniei sunt neconstitutionale.


Frati unguri, va dedic din toata pula mea, aceasta melodie a patriotului Tudor Gheorghe:


Niciun comentariu: