miercuri, 14 martie 2012

Unde-i lege, e si tocmeala





Motto: "Toti sefii de politie din Cluj de dupa generalul Serbanoiu au fost corupti, inclusiv col. Blaga ( zis si Lupul ).
Pai fara astia, Tribunalele nu ar avea ce fraieri sa condamne, sau viceversa !"


Nu voi insira randuri fara rost despre lege, politicieni si fraieri, ci am sa abordez tema din alt punct de vedere.
Acel punct de vedere, pe care voi, pulimea (A. Nastase), il spuneti in gand de cele mai multe ori si de prea putine ori cu glas tare.
Cei care apartin prin rudenie politicului nu fac puscarie, pe cand, cei care sunt singuri din toate punctele de vedere, infunda puscariile romanesti.
Cateva cazuri din ultimii ani, luati derizoriu:


1.Iliescu ion, artizanul distrugerii Romaniei.
Asta nici nu moare dracului odata si nici nu-l condamna nimeni pentru crimele petrecute in toata tara in decmebrie 1989 sau pentru genocid, subminarea economiei de stat si inalta tradare.
Aci intervine respectul, influenta, banii, bla-bla-bla...

2.Adrian Nastase, "nepotul" tradatorului Iliescu Ion, trebuia sa faca puscarie 2 ani.Ghinion ... dar pentru noi, nu pentru ei.
Una dintre cele mai grave fapte ale lui Nastase, este aceea de a fi vandul Otelul Galati (combinatul nu echipa de fotbal) catre indianul Mittal, prin intermediul fostului prim ministru britanic John Major (asta am vazut-o intr-un documentar) pentru suma de 2 miloane de dolari.
Fapta lui Nastase este atac la siguranta nationala, spionaj economic si inalta tradare.
Aci a intervenit politicul, caci nu se putea spune in mass-media, cum a intervenit englezoiul in afacere
Ar fi iesit un scandal monstru.
Asa ca i-au pus in carca cateva chestii minore.Macar daca ar face puscarie...

3.Andrei Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta, pe langa mai multe fapte oribile si lipsite de sens, acesta a incercat sa omoare un om iar acum a primit 3 ani cu suspendare.
Aci a intervenit din nou politicul, prin maica-sa.

4.Chauncey Hardy, baschetbalistul american batut cu bestialitate intr-un club giurgiuvean, a decedat după ce a suferit două atacuri de cord, in timpul operatiei.
Autorul crimei este o cioara borata din Giurgiu pe nume Ionut Tanasoaia, bun prieten cu sefii politiei si niscaiva relatii pe la Bucuresti.A luat 5 ani cu suspendare.
Acia a intervenit din nou politicul...

5.În 13 februarie 2009,Andrei Hosu şi Bogdan Baciu, ambii din Cluj-Napoca, acuzati ca ar fi jefuit o sucursala a BT din cartierul Manastur;suma fiind de 70 mii Euro.
   In 19 ianuarie 2010, în urma unor percheziţii făcute de echipaje ale IPJ Cluj şi ale Direcţiei de Operaţiuni Speciale ale Poliţiei cei doi suspecţi, Bogdan Baciu şi Dan Andrei Hosu, au fost reţinuţi în aceeaşi zi şi ulterior arestaţi, ei fiind trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru tâlhărie.
  In data de 13 Martie 2012, Bogdan Baciu, este exonerat de fape pe cand Andrei Hosu, ia 17 ani de puscarie.
Atunci ma intreb, daca Hosu jr. a furat 65 mii euro si face 17 ani de puscarie, la Apostu cat ii da, avand in vedere ca asta a furat cateva milioane de euro.

In final, legea nu-i oarba, vede foarte bine si e smechera din cale-afara.
Ne mai miram ca judecatori de la ICCJ iau spaga si ca treburile in Romania merg cum merg ?

Niciun comentariu: