sâmbătă, 10 martie 2012

Romanii chiar au talent dar el nu stie





Se stie si se vede clar, ca in Romania, meritocratia nu functioneaza. Inca mai avem oameni in functii care au ajuns pe baza de repede dupa ce in prealabl au deschis usa cu capul sau cu plicul.
Acesti indivizi nu au niciun fel de calitati sau talente.
Asa este si Mihai Petre. El nu are nici calitati nici talente si se lasa corupt de butonul mare si rosu din fata lui, care pe langa faptul ca genereaza un sunet specific unui vot negativ,
genereaza si culoare rosu cu un X mare. Singura calitatea al lui Petrica este necalitatea (vezi comportament, exprimare) si singurul talent al sau este netalentul (vezi actor, dansator).
Petrica stie sa danseze doar latino si nu intelege ca mai exista si alte stiluri de dans, chiar daca la tembelizor producatorii il pun intr-o lumina buna, cum ca el le-ar stii pe toate.
Ca si netalent la actorie, Petrica este varza incat pute locul dupa el. Pai tot asa este si in juriul din care face parte la Romanii Au Talent. Moisescu lucreaza in media, el vede
lucrurile ca si un artist. Andra-i cu muzica, este o diva a muzicii romanesti. Dar Petrica ? Pai Petrica este degeaba. Petrica i-a raspins pe multi care aveau vreun talent dar a dat si voturi pro,
doar atunci cand il convinsese Andi, printr-o strategie de mesaje subliminale care se izbeau intr-una de creierul lui Petrica, creier care a cedat pana la urma.
Este a doua editie Romanii au Talent, editie in care toata lumea isi bate pula de Petre. Editie in care face parte din juriu.
Pe ce criterii a ajuns Petrica sa fie numit in juriu ? Mister deocamdata ...
Petrica, ia-ti hainuca, du-te si lasa-ne.

Niciun comentariu: