marți, 13 martie 2012

Chiulangiul




George Crin Laurentiu Antonescu

Priviti-l atent si studiatii trasaturile fetei.Veti observa ceva ce doar la tigani se poate vedea.Acea negreala de sub ochii lui bulbucati, ca de broasca raioasa.
Este din nefericire, presedintele PNL.Se vrea a fi presedintele Romaniei. Dar pe ce baza sa ajunga tiganul , presedintele tarii ? Toti moderatorii de programe politice il lauda si ne spun, ca acest individ nu are avere, este sarac si dedicat tarii si cauzei liberale. Nimic mai fals.Pe langa faptul ca nu merge la intrunirile parlamentare,desi acesta este serviciul lui, traind din banii contribuabililor, adica ai pulimii (A.Nastase), nu are niciun proiect social in spate caci de cel politic, nici nu poate fi vorba.
Adica, nu a facut nimic pentru tara si oameni, din secunda in care a ajuns in Parlamentul Romaniei. A facut in schimb pseudo-aliante politice, sortite esecului din start.
Le-a furat la oameni, la propriu, manifestarile sociale impotriva guvernului BOC, din decembrie 2011, organizand un mitig dupa model comunist, au stat 30 minute si pe urma si-au imprastiat "simpatizantii", intre oamenii care-si cereau dreptul la o viata mai buna, invrajbindu-i si totul degenerand in haos pentru cateva zile.
Dupa alea 30 min oare ce a facut pontasul si cu tiganul?
Tiganul a mers sa doarma, caci o fi fost obositor sa stai 30 la "munca", iar pontasul a fugit sa dea o partida de poker la unchiul Nastase acasa.
Mai nou, este impotriva revenirii salariilor de dinainte de "criza", prin majorarea lor cu 15%, anuntand prin pontas, ca ei le vor taia.
Pe urma a dat-o la intors si ne-a comunicat cu stilul caracteristic tiganesc, ca poate poate, s-or indura de prosti si le va da ceva, acolo.
Procentajul PNL la orice tip de alegeri, este de maxim 20%.
PNL in momentul de fata, este alcatuit din diletanti, majoritatea evrei afaceristi cu influenta in mass-media romaneasca, tiganul nostru fiind, doar prezervativul pe care il pui pe pula.
Azi, 13/03/2012, tiganul a declarat pentru Antena 3 ca Melescanu, a fost exclus din PNL.
Ei bine ce nu stia tiganul (probabil din ignoranta) despre actualul ministru de externe, e faptul ca Melescanu a lucrat in diplomatie de pe vremea lu` Ceausescu si are o experienta de munca, mai mare decat tot neamul tiganesc al lui Antonescu.
Ar fi fost prost sa-i fi spus lui Antonescu inainte de numirea sa in functie.Si-ar fi taiat craca de sub picioare din start si ar probabil ar fi iesit un alt scandal si de ce nu, ceva miscari sociale.
Nu, omul a calculat perfect pasii care trebuiau facuti: a acceptat neaoficial numirea sa in functia de Ministru de Externe, s-a autosuspendat din PNL (oricum i se rupe pula de PNL),
iar a doua zi a dat lovitura de gratie, spunand ca accepta propunerea Primului Ministru, in functia de sef al M.E.

1. De ce chiuleste tiganul de la sedintele parlamentare ?
2. Ce proiect social are tiganul in spate, de se vrea a fi presedintele tarii ?
3. Cand va pleca din PNL, se va apuca de batut cositorul ?

Niciun comentariu: